Det är inte tid att beställa Jullåda nu

Mer info kommer när det närmar sig...

Jullådan 2019 innehöll

  • 1 julskinka
  • 2 Hjulkorv
  • 1 Gourmet Leverpastej
  • 1 Salami
  • 1 pkt Lill-Tjuga

Lådan finns i ett begränsat antal och först till kvarn gäller!

Lådan kostar 7-800kr, beroende på vikterna då många av varorna har kilopris. Beställ genom att maila info(a)hamragard.se eller kontakta Camilla Sten på messenger. Det går också bra att ringa 0702-155403

Utlämning sker på reko-ring i Mark, Mölndal eller Kungsbacka 11:e december, eller avhämtning i Gårdsbutiken

Julskinka

Såklart måste en riktig jullåda innehålla en julskinka! Julskinkan är rimmad och levereras nätad. Vill du ha osaltad så löser vi såklart det. Du väljer vikt själv, 2,5-4kg, priset på lådan beror av hur stor skinka du väljer.

Hjulkorv

Lådan innehåller 2 st Hjulkorvar som levereras frysta. Varje korv väger ca 3-3,5hg. Hjulkorven är vår egen hantverktillverkade fläskkorv eller julkorv som många kallar den. Den är förkokad och traditionsenligt kryddad med lök och kryddpeppar, en riktig klassiker på julbordet eller till grönkålssoppan!

Gourmet-Leverpastej

Lådan innehåller en glasburk om ca 120g leverpastej. Gourmet-Leverpastejen är vår egen handvisapade Leverpastej som vi tillverkar enligt god mathantverkstradition. Den innehåller lammlever och kött och fett från gris.

Salami

Lådan innehåller en Salami (400g) gjord på Griskött. Du väljer själv klassisk- eller fänkålssalami. 

Lill-Tjuga

Vår egen variant av Prinskorv! Vår populära råkorv Gårdens Tjuga (kryddad med oregano, vitlök, chili och ingefära) gör vi i juletid i prinskorvsstorlek. Ett kul och annorlunda inslag på julbordet!