Din integritet är viktig för oss!

 

25juni 2018 träder en ny lagstiftning ang personuppgiftsbehandling i kraft. Lagen heter General Data Protection Regulation, GDPR. Och syftar till att skydda din integritet genom att beskriva hur vi som företag skall hantera dina personuppgifter.

Nedan kan du läsa om hur vi på HamraGård (HamraG AB) hanterar personuppgifter. Du kan när som helt höra av dig till oss för mer information, eller för att ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Vill du radera dina personuppgifter hos oss så är du välkommen att höra av dig, så ordnar vi det.

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt, och lämnar aldrig ut dem till någon annan i säljande, eller statistiksyften. Dina uppgifter skall vara trygga hos oss.

Till dig som prenumererar på vårt Gårdsbrev

Via MailerLites databas lagrar vi ditt namn och din e-postadress. Dessa lagras tills du säger upp din prenumeration, då raderas dina uppgifter.

Vi lagrar dina uppgifter för att kunna skicka dig nyhetsbrev, med information, relevanta tips, erbjudanden och nyheter. När du tecknar din prenumeration på vårt Gårdsbrev samtycker du även till att vi lagrar din e-post via MailerLite. Detta framgår vid tecknandet av prenumerationen. 

Till dig som handlar varor av oss via Sociala medier

Dina uppgifter lagras inte hos oss, utan hos respektive site-distributör (ex Facebook). Vi lagrar endast ditt namn, och att vi haft kontakt via socialamedia, i vår betällningslista. Detta lagras endast till affären är slutförd.

Vilka uppgifter har vi om dig som kund, och hur sparas dessa?

Vi har endast de personuppgifter om dig som du lämnat till oss, det vill säga vi hämtar inte uppgifter från något register eller liknande. Ofta handlar det om namn, telefonnummer, e-post och i vissa fall adress. Vi använder oss inte av personnummer och frågar inte efter det, undantags fallet är om du handlar på faktura då vi kan begära ett personnummer av dig. Personnummer finns inte heller lagrat hos oss.

Vi sparar dina uppgifter analogt, nedskrivna på papper (beställningslistor). Ytterst få uppgifter sparas digitalt, då så är fallet kan en orsak vara att de vara beställts via sms och telefonnummret på så sätts lagrats i telefonen. Har du beställt varor av oss flera gånger är det troligt att vi har ditt telefonnummer lagrat på mobilenhet.

Vad använder vi dina uppgifter till?

Till dig som beställer varor av oss lagrar vi dina personuppgifter för att komma i kontakt med dig för att avtala leverens eller avhämtning av dina varor. Vi lagrar endast de personuppgifter som knyter an till det sätt du vill bli kontaktad.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi lagrar dina personuppgifter endast tills affären är slutförd och leverens är gjord. Eftersom lagringen är analog bränns pappren upp därefter.

 

Om vi framtiden skapar ett digitalt kundregister över våra privatkunder kommer du att bli informerad innan vi lagrar dina personuppgifter däri.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)