Lammköttstyckning

Lammkött

Vi erbjuder två olika typer av styckning i våra lammköttslådor

Traditionell styckning:

Lämpar sig för den som tycker om att laga stekar och grytor och långkok. Benen kan man själv skava rent och mala till färs. Styckningen innehåller Stekar med ben, kotletter, skivad entrecote, rev, urbenad tunnbringa, bog med ben och  kokkött .

Färsstyckning:

Lämpar sig för den som tycker om att laga färsbiffar och liknande med lammfärs. Innehåller kotletter, skivad entrecote, stekarna med ben, bog med ben och färs.

 

Fläskkött:

Vi erbjuder två olika typer av styckning i våra fläsköttslådor.

Tradtionell styckning:

Skinka i stekar, hel karré och bog i stekar

Grillstyckning:

Flintastekar, karréskivor och grillskivor av bog.

Kotletter, stekfläsk, tjocka rev och fläskfärs ingår i båda styckningarna

 

Önskar du en avvikande styckning är du välkommen att höra av dig. Vi gör vad vi kan för att tillgodose dina önskemål!