Kokboken

 

Den här hemsidan har inte med kokboken att göra, det var bara en lämplig förvaringsplats. Kontakta camilla.sten@sjofartsverket.se eller annika.kindeberg@sjofartsverket.se i frågor om kokboken.

 

framsida.pdf

kokboken.pdf

 

Hej!

Kul att just DU vill ta del av vårt  lilla spex. Det tog ju proportioner vi inte anande. Det var ju bara på skoj vi började samla recept och för att vi gillar mat och för att det är roligt att dela med sig av sina favoriter. 

På Bure har vi inte mycket tid att laga mat. Antingen skall det gå fort, eller så får det sköta sig själv på spisen medan vi jagar nya grynnor. Jag hoppas att jag kan inspirera någon att laga något nytt!

2 besättningar, tre personer i varje, två veckor tillsammans på en 20m liten båt. Och så en militär. Fyra runt middagsbordet. Samtalsämnena går snart i cirkel, om man inte skaffar något gemensamt att skratta åt, att diskutera, att prata om. Något enkelt som berör alla, som inte handlar om jobbet. Där alla kan bidra och vara delaktiga. Mat. Vi måste ju ändå äta, så varför då inte göra något kul av det?

Projektet är helt oavlönat och gjort uteslutande på vår fritid.

Och om du undrar var du hamnat. Det här är min egna hemsida, som visar vad jag gör när jag inte sjömäter.  En plats där alla når filen, utan att sitta på VPN från sjöv. Där det var enkelt att lägga upp en stor pdf-fil. Ta gärna en titt på resten vettja, när du ändå är här!

 

Bästa Hälsningar

Camilla Sten